Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 augusti 2016 13:30 av Fagge

Påminnelse

Systembolaget har inte heller anmält sina spelare!
Hur tänker ni grabbar? Era spelare räknar säkert med att lagets kontaktperson har fixat detta? Byta kontaktperson?

11 augusti 2016 14:00 av Fagge

Påminnelse

Följande lag har INTE anmält sina spelare på ett korrekt sätt:
O-kondition
Atletico Hofors
FC Trumpeten
Newros
Samlaget
Team Säf
VAIF/BK Crossboll
Om någon i dessa lag skulle bli skadade gäller inte Korpens försäkring !!!
Trots påminnelser och erbjudan om hjälp har dessa lag fortfarande inte redovisat sina spelare. Fråga gärna er kontaktperson varför det inte gjorts? Det gäller er säkerhet!

11 augusti 2016 13:54 av Fagge

Fotboll

Samtliga matcher spelas på lördag. OBS! Samlaget och Systembolaget har två matcher! Kolla spelschemat noga.Den uppskjutna div.2-matchen spelas på plan 1 (konstgräs). Alla div.2 - matcher spelas på plan 5 (gräs). Vi syns på lördag :-)

8 augusti 2016 11:31 av Fagge

Benskydd

Kan tyckas hårt men en domare blåste av en match pga att spelarna inte hade benskydd. Laget fick inte ihop tillräckligt med spelare som hade benskydd. Detta uppmärksammades först i andra halvlek vid en kontroll av domaren. Domaren gjorde rätt, matchen avbröts och motståndarna tilldömdes segern. Samma resultat som vid wo - 5-0.

8 augusti 2016 11:03 av Fagge

Fotboll

Vad göra? Ett lag hade missat att matchen var flyttad igår. Eftersom två uppskjutna matcher från div.1 skulle klämmas in flyttade jag en div.2-match bakåt en timme. Mejlade till kontaktpersonerna och ändrade på spelschemat. Med facit i hand borde jag ha ringt också... Ta för vana att kolla mejl och spelschema före varje match! Nu när det blivit så många flyttade matcher och wo är det extra viktigt!

6 augusti 2016 18:57 av Fagge

Walk over

O-Kondition - Samlaget 5-0
Kontaktpersonerna är meddelade.

5 augusti 2016 16:44 av Jennie

hej

Jo jag undrar om det finns något tjejlag i helst fotboll som behöver spelare?

är inte speciellt duktig just nu å har inte den bästa konditionen men är nyfiken på att prova :D //Jennie

4 augusti 2016 12:06 av Fagge

Fotboll

Nu kör vi igång!
Vi börjar med en wo. Lokomotiv Brunk vinner över Belts med 5-0. Sedan ska vi beta av två flyttade matcher från div.1. Full omgång på lördag och två matcher till på söndag. Fyra lag får alltså spela både på lördag och söndag. Team Wire - Stenfors 13:30 söndag och Lokomotiv Sandviken - Allstar 13:30 på söndag. Det är enda chansen att få uppskjutna matcher spelade. Hoppas att ni orkar! Kolla spelschemat noga, det är fler ändringar på gång. Nu flyttas inga fler matcher,wo direkt!

4 juli 2016 18:16 av Fagge

Registering

FORTFARANDE MÅNGA LAG SOM INTE REGISTRERAT SINA SPELARE! NI SPELAR UTAN KORPENS FÖRSÄKRING. ÄVEN OM NI BETALAT TILL ER KONTAKTPERSON SÅ FÅR NI INTE UT NÅGRA PENGAR OM NI SKADAR ER...INFORMATION HUR MAN GÖR HAR SKICKATS FLERA GÅNGER. JAG HAR ERBJUDIT MIG ATT HJÄLPA TILL (endast två lag har hört av sig och fått hjälp). Nu går jag på semester! FRÅGA ER KONTAKTPERSON/LAGLEDARE OM ERT LAG ÄR REGISTRERAT.VIKTIGT!!!

4 juli 2016 17:56 av Fagge

wo

Ett lag trodde att det var sommaruppehåll - för dåligt! Det blir wo i denna match, motståndarna vinner med 5-0. Det tråkiga var att motståndarna och domaren stod och väntade...Laget som inte hörde av sig eller dök upp får betala hela domarens avgift. Har fått mejl från kontaktpersonen där han ber om ursäkt. Ett missförstånd gjorde att en till match inte blev spelad igår...Vi tar nya tag efter semestern :-) Jag är ledig i 5 veckor!

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: korporation@outlook....

Se all info