Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 februari 2015 22:56 av Fernando

Korpfotboll 2015

Tja! Vad är planen för sommarens korpfotboll. Vilka dagar är det som det kommer att spelas på? Dessvärre funkade det inte för oss att ha ett lag i somras då det spelades på söndagar. Om man får lägga ett önskemål så är det gärna vardagar efter 19-20 eller helger efter 18:00.

5 februari 2015 11:36 av Fagge

Domare

Stort tack till de domare som hoppade in med kort varsel och dömde igår. Ordinarie domare blev akut sjuk och fick uppsöka sjukvård. Åter igen - stort tack!

30 januari 2015 17:05 av Fagge

Rinkbandy

Återigen är det ett lag som inte har haft med sig domaravgiften! Domaren i onsdags blev lovad att avgiften skulle swishas in dagen efter. Inte ens detta klarade dom av! Korpen har fått lagt ut från sin kassa. Nu blir vi tvungna att göra något åt detta : Betala före match annars blir det ingen match och motståndarna vinner på wo!

30 januari 2015 16:58 av Fagge

Innebandy

Vi vill inte att några få spelare ska förstöra för dom som sköter sig .De som känner sig träffade borde ta sig en funderare och rannsaka sig själva! Blir det ingen förändring kommer det att bli konsekvenser. Korpen har rätt att stänga av spelare och även lag från fortsatt spel i vår korpserie. Hoppas verkligen inte att det ska behövas!

30 januari 2015 11:02 av Fagge

Innebandy

Det finns ett par lag som verkar ha missförstått Korpens tanke med denna verksamhet! Man får inte bete sig hur som helst! Korpen har fått klagomål från motståndarlag,domare och publik.Tanken från Korpens sida är att man ska spela för att det är roligt och för att få lite motion.Den sociala biten är också viktig (att träffa lagkamraterna och umgås).Det är inte ovanligt att man knyter kontakter med likasinnade, alltså även motståndare.När matchen är slut ska man väl kunna prata med varandra eller?

29 januari 2015 11:47 av Fagge

Bordtennis, kvalspel

Eftersom ett lag hoppade av i div. får det följder för kvalspelet. Det blir så att lag fem (det som kom sist i div.1) får kvala mot de FEM bäst placerade i div.2. Sista laget i tvåan får kvala mot de FEM bästa i div.3 och det sista laget i trean får kvala mot de FEM bästa i fyran. Detta för att fylla kvalgrupperna med sex lag. Endast lag sex och sju i div.4 har spelat klart för säsongen. Sprid gärna ut detta  ...

27 januari 2015 11:49 av Fagge

Appen

Appen fungerar väl lite sisådär ... Nästa säsong när Lag TA (dataprogrammet) fungerar som det ska kommer resultaten från samtliga sektioner att kunna redovisas som det är tänkt :) Just nu får man bara fram information från fotbollssäsongen 2014 och lite annat smått och gott. Vill man ha reda på resultat och tabeller får man gå in på hemsidan!

23 januari 2015 14:12 av Fagge

Re:Domare/spelare?

Jag har en som är ansvarig för tillsättningen av domare, jag ska ta ett snack med honom ...

23 januari 2015 10:39 av Spelare

Domare/spelare?

Tänkte höra om en grej. Såg matchen mellan mupparna och sport. Domaren som dömde spelar väl i ett annat lag? De kändes som att mupparna fick väldigt mycket fördelar. 
Jag är helt opartisk och hejar inte på något lag. Tycker fastän de är korpnivå att de borde får vara jämna odds.

14 januari 2015 11:43 av Fagge

Innebandy

Det blev ett fel i spelschemat, det är korrigerat nu. Matcherna på måndagar spelas i fortsättningen 20.30 och 21.30

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info