Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 maj 2016 14:45 av Fagge

Fotboll

Ett lag till : Lokomotiv Brunk...
15 lag

13 maj 2016 14:07 av Fagge

Fotboll

Fler nya: Allstar, FC Trumpeten och Jesses.
Just nu 14 lag... 
Nästan säker på att Fredrik på hörnet anmäler sig under det nya namnet NeWroZ. 
VAIF byter namn till VAIF/BK Crossboll.
Jesses är ett arbetsnamn...

12 maj 2016 12:29 av Fagge

Fotboll

I går kväll anmäldes ett lag till : Lejchester.
Blir det bara tolv lag finns det två alternativ:
Antigen en rak serie där alla möter alla en gång, eller två divisioner med sex lag i varje med dubbelmöte. Dubbelmöte med sex lag blir tio matcher, enkelmöte med tolv lag blir elva matcher... Hoppas att det rasslar till i inkorgen idag och imorgon. Snart rullar vi igång :-)

9 maj 2016 15:50 av Fagge

Anmälda lag

Följande lag har mejlat in sin anmälan:
Team Wire, Systembolaget, Team Säf, BK Luftslott (fd. Bibbi and Svens), Belts, Atletico Hofors, Phones, VAIF (ev. namnbyte). 
Intresse har visats av: FC Blyfri, NeWroZ (fd. Fredrik på hörnet) och ett lag har anmält sig per telefon (inget namn bestämt). Hoppas att de skickar in en anmälan via mejl (viktigt). Som ni ser är det bara 11 lag hittills, förra året var det 22... Sista anm.dag 13/5

9 maj 2016 15:38 av Fagge

Anmälan fotboll

Nytt system för att anmäla lag (profixio). Det förra (lag TA) upplevdes som för krångligt och har bytts ut. Anmäl bara en kontaktperson/lag och lagets namn till att börja med.Mer information om hur man anmäler alla spelare kommer via mejl några dagar efter sista anmälningsdatumet (13/5).

2 maj 2016 12:54 av Fagge

Walk over

För att vi ska undvika wo-matcher bör man anmäla absolut minst 10 spelare, helst 12-15 st. I fjol var det alldeles för många wo-matcher! Det hände vid ett par tillfällen att man tvingades låna spelare av varann. Det är ok om ett lag i div.1 inte får ihop fullt lag och lånar spelare från div.2 - inte tvärsom tyvärr! Låna spelare får man endast göra för att få ihop fullt lag (7 spelare). När man anmäler ett lag måste man vara säker på att kunna ställa upp med fullt lag varje omgång.

2 maj 2016 12:44 av Fagge

Fotboll

Nu börjar det ramla in anmälningar. Påminner om att sista anmälningsdag/betalningsdag är den 13/5. Korpen har bokat planer för max 24 lag. De flesta matcherna kommer att spelas på konstgräs. Några matcher spelas på plan 5. Upplägget är att div.1 spelar på lördagar och div.2 både lördagar och söndagar. De flesta div.2-matcher kommer att spelas på söndagar...

22 april 2016 11:07 av Fagge

Uppdaterat

IdrottOnline har krånglat + att mitt Internet försvann några dagar när jag bytte rum på kanslilängan. Nu är det uppdaterat på sidan: fotboll. På startsidan trycker man på fotboll läs mer...

22 april 2016 08:37 av Fagge

Fotboll

Förr spelade vi alltid vardagkvällar efter kl.18:00. Nu finns tyvärr inte de möjligheterna kvar... Korpen får de dagar och tider som blir över. Många lag tycker att det är bra att spela på helgerna. Många lag tycker också om att spela på konstgräs. En positiv sak med kontgräset är att det blir färre uppskjutna och inställda matcher. Det går att spela i alla väder (nästan). Tråkigt att det inte passar ert lag :-(

16 april 2016 20:25 av Laget som aldrig kan vara med

Tider

Innebandyn som spelar vardagskvällar verkar ju bara ha en bråkdel av dom WO-matcherna som finns i fotbollen? Första halvan av sommaren är ju ändå rätt ljus på kvällarna och när det blir mörkare så finns ju belysning på planen.

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info