Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 augusti 2016 11:31 av Fagge

Benskydd

Kan tyckas hårt men en domare blåste av en match pga att spelarna inte hade benskydd. Laget fick inte ihop tillräckligt med spelare som hade benskydd. Detta uppmärksammades först i andra halvlek vid en kontroll av domaren. Domaren gjorde rätt, matchen avbröts och motståndarna tilldömdes segern. Samma resultat som vid wo - 5-0.

8 augusti 2016 11:03 av Fagge

Fotboll

Vad göra? Ett lag hade missat att matchen var flyttad igår. Eftersom två uppskjutna matcher från div.1 skulle klämmas in flyttade jag en div.2-match bakåt en timme. Mejlade till kontaktpersonerna och ändrade på spelschemat. Med facit i hand borde jag ha ringt också... Ta för vana att kolla mejl och spelschema före varje match! Nu när det blivit så många flyttade matcher och wo är det extra viktigt!

6 augusti 2016 18:57 av Fagge

Walk over

O-Kondition - Samlaget 5-0
Kontaktpersonerna är meddelade.

5 augusti 2016 16:44 av Jennie

hej

Jo jag undrar om det finns något tjejlag i helst fotboll som behöver spelare?

är inte speciellt duktig just nu å har inte den bästa konditionen men är nyfiken på att prova :D //Jennie

4 augusti 2016 12:06 av Fagge

Fotboll

Nu kör vi igång!
Vi börjar med en wo. Lokomotiv Brunk vinner över Belts med 5-0. Sedan ska vi beta av två flyttade matcher från div.1. Full omgång på lördag och två matcher till på söndag. Fyra lag får alltså spela både på lördag och söndag. Team Wire - Stenfors 13:30 söndag och Lokomotiv Sandviken - Allstar 13:30 på söndag. Det är enda chansen att få uppskjutna matcher spelade. Hoppas att ni orkar! Kolla spelschemat noga, det är fler ändringar på gång. Nu flyttas inga fler matcher,wo direkt!

4 juli 2016 18:16 av Fagge

Registering

FORTFARANDE MÅNGA LAG SOM INTE REGISTRERAT SINA SPELARE! NI SPELAR UTAN KORPENS FÖRSÄKRING. ÄVEN OM NI BETALAT TILL ER KONTAKTPERSON SÅ FÅR NI INTE UT NÅGRA PENGAR OM NI SKADAR ER...INFORMATION HUR MAN GÖR HAR SKICKATS FLERA GÅNGER. JAG HAR ERBJUDIT MIG ATT HJÄLPA TILL (endast två lag har hört av sig och fått hjälp). Nu går jag på semester! FRÅGA ER KONTAKTPERSON/LAGLEDARE OM ERT LAG ÄR REGISTRERAT.VIKTIGT!!!

4 juli 2016 17:56 av Fagge

wo

Ett lag trodde att det var sommaruppehåll - för dåligt! Det blir wo i denna match, motståndarna vinner med 5-0. Det tråkiga var att motståndarna och domaren stod och väntade...Laget som inte hörde av sig eller dök upp får betala hela domarens avgift. Har fått mejl från kontaktpersonen där han ber om ursäkt. Ett missförstånd gjorde att en till match inte blev spelad igår...Vi tar nya tag efter semestern :-) Jag är ledig i 5 veckor!

3 juli 2016 10:58 av Fagge

Flyttade matcher

Hej! Nu har det blivit väldigt många flyttade matcher! Det är ju bättre än walk over (wo) men det är svårt att hitta alternativa speldatum... Korpen har tilldelats lördagar och söndagar och tiderna vi fått är de som blir över när alla andra föreningar har valt färdigt. Som ni förstår har vi inte så många alternativ. Har vi tur kan det finnas några extra 'strötider' på vardagar. Bättring till hösten!? Trevlig semester

30 juni 2016 18:17 av Fagge

Flytta?

Samlaget får ej ihop lag på söndag! Systembolaget väljer om de vill flytta eller ta wo...

27 juni 2016 10:17 av Fagge

LÖRDAG 2/7

Lokomotiv Sandviken - Allstar flyttas om inte Lokomotivet väljer wo.

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info