Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 maj 2018 12:04 av Korpen Sandviken

Poängliga

Fem lag har redovisat målskyttar och assist. Häng på redan från början annars är det lätt att glömma bort vem som gjort poäng. Detta är inget måste men det är en liten kul grej...Det blir roligare om alla redovisar (det är inte svårt) Snacka med din kontaktperson eller låna hens inloggningsuppgifter...P.S. Alla resultat finns att läsa här på hemsidan och på appen.

28 maj 2018 11:56 av Korpen Sandviken

Fotboll

Första omgången genomförd. Tyvärr hände det en olycka med befarat benbrott, ambulans tillkallades. Spelet avbröts för att sedan återupptas med lite kortare speltid i den aktuella matchen. Den andra matchen spelade full tid med lite försening som följd. Alltid tråkigt när sådant händer. Viktigt att ha betalt avgiften så man är försäkrad...

25 maj 2018 10:37 av Korpen Sandviken

Upptaktsträff

Hej! Åtta lag av tolv kom på upptaktsträffen igår, det får anses som knappt godkänt. De lag som varit med förut vet det mesta men de nya lagen behöver lite information. Inga förändringar vad gäller spelregler förutom att alla domare ska vara mer synkade i år. Det var en regel som det dömdes lite olika på ifjol (när bollen var död). De lag som inte var med bör komma till kansliet för att få info om EN ny sak: dataskyddslagen + att hämta en folder som alla lag behöver.

24 maj 2018 11:09 av Korpen Sandviken

Fotboll

Spelschemat klart! Ni hittar det här på hemsidan och i appen. P.S. Se till att alla har betalt FÖRE matchstart på söndag. Vi ses på fotbollsplanen och/eller på kvällens upptaktsträff (kontaktpersonerna).

22 maj 2018 16:15 av Korpen Sandviken

Fotboll

Nästan klart! Det som saknas är att fylla i vilka planer det ska spelas på. Där det inte står något angivet kommer det inom kort att stå VM-arenan. Vi kommer alltså att spela många matcher på SIFs nya konstgräsplan. A-plan = gamla SIF-planen. Plan 5 = gräs.

22 maj 2018 12:05 av Korpen Sandviken

Fotboll

Spelschemat börjar ta form! Små ändringar, tillägg och justeringar kommer att behöva göras. Målet är att schemat ska vara klart i dag...

21 maj 2018 11:14 av Korpen Sandviken

Fotboll

Tolv lag, två divisioner.

Div.1: Stenfors BK, Lokomotiv Sandviken, A-team, Lokomotiv Brunk, Skitsniffen, BOIS IF. Div.2: Babas änglar, Björta BK, PFV, BK Luftslott, Team Säf, Gestrike-Hammarby IF Dubbelmöten med slutspel och kval. Mer info kommer när Skitsniffen loggat in sina spelare...

18 maj 2018 13:59 av Korpen Sandviken

Fotboll

Anmälda lag: A-team, Babas änglar, Björta BK, BK Luftslott, BOIS IF, Gestrike-Hammarby IF, Lokomotiv Brunk, Lokomotiv Sandviken, PFV, Stenfors BK, Team SÄF + ett lag som inte anmält spelare (kallar sig: hejhej) 11 säkra iaf. Sista anm. i dag!

16 maj 2018 10:43 av Korpen Sandviken

Fotboll

BK Luftslott och Björta BK är de två nya... Björta har hittills bara anmält lag, inga spelare.

16 maj 2018 10:38 av Korpen Sandviken

Fotboll

Två lag till anmälda och tre till är i startgroparna... Det rullar på

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: korporation@outlook....

Se all info