Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 augusti 2016 12:06 av Fagge

Fotboll

Nu kör vi igång!
Vi börjar med en wo. Lokomotiv Brunk vinner över Belts med 5-0. Sedan ska vi beta av två flyttade matcher från div.1. Full omgång på lördag och två matcher till på söndag. Fyra lag får alltså spela både på lördag och söndag. Team Wire - Stenfors 13:30 söndag och Lokomotiv Sandviken - Allstar 13:30 på söndag. Det är enda chansen att få uppskjutna matcher spelade. Hoppas att ni orkar! Kolla spelschemat noga, det är fler ändringar på gång. Nu flyttas inga fler matcher,wo direkt!

4 juli 2016 18:16 av Fagge

Registering

FORTFARANDE MÅNGA LAG SOM INTE REGISTRERAT SINA SPELARE! NI SPELAR UTAN KORPENS FÖRSÄKRING. ÄVEN OM NI BETALAT TILL ER KONTAKTPERSON SÅ FÅR NI INTE UT NÅGRA PENGAR OM NI SKADAR ER...INFORMATION HUR MAN GÖR HAR SKICKATS FLERA GÅNGER. JAG HAR ERBJUDIT MIG ATT HJÄLPA TILL (endast två lag har hört av sig och fått hjälp). Nu går jag på semester! FRÅGA ER KONTAKTPERSON/LAGLEDARE OM ERT LAG ÄR REGISTRERAT.VIKTIGT!!!

4 juli 2016 17:56 av Fagge

wo

Ett lag trodde att det var sommaruppehåll - för dåligt! Det blir wo i denna match, motståndarna vinner med 5-0. Det tråkiga var att motståndarna och domaren stod och väntade...Laget som inte hörde av sig eller dök upp får betala hela domarens avgift. Har fått mejl från kontaktpersonen där han ber om ursäkt. Ett missförstånd gjorde att en till match inte blev spelad igår...Vi tar nya tag efter semestern :-) Jag är ledig i 5 veckor!

3 juli 2016 10:58 av Fagge

Flyttade matcher

Hej! Nu har det blivit väldigt många flyttade matcher! Det är ju bättre än walk over (wo) men det är svårt att hitta alternativa speldatum... Korpen har tilldelats lördagar och söndagar och tiderna vi fått är de som blir över när alla andra föreningar har valt färdigt. Som ni förstår har vi inte så många alternativ. Har vi tur kan det finnas några extra 'strötider' på vardagar. Bättring till hösten!? Trevlig semester

30 juni 2016 18:17 av Fagge

Flytta?

Samlaget får ej ihop lag på söndag! Systembolaget väljer om de vill flytta eller ta wo...

27 juni 2016 10:17 av Fagge

LÖRDAG 2/7

Lokomotiv Sandviken - Allstar flyttas om inte Lokomotivet väljer wo.

22 juni 2016 14:47 av Fagge

Registrea spelare

Jag har hjälp två lag att lägga in spelare, är det fler som behöver hjälp?

20 juni 2016 13:35 av Fagge

Re:Regelbok

Det finns utdrag från en regelbok på hemsidan. På startsidan klickar man på fotboll, där finns det en fil det står regler på... Korpen Sandviken har änrat på ett par punkter, bl.a avstånd vid inspark är ändrat till 3 m. istället för 2 m. Om mål görs när någon spelare är utvisad skall denne få komma in i spel igen (som i hockey). Dock inte om det är laget som har en utvisad gör mål såklart. Kan hända att någon ny domare inte har blivit informerad om Korpen Sandvikens lokala avvikelser.

19 juni 2016 19:42 av Collina

Regelbok

Finns någon regelbok på nätet eller är det domarens egna regeltolkningar som gäller?

18 juni 2016 09:18 av Fagge

Flyttad match

Team Wire - Allstar flyttas också...
Endast en match idag alltså!
Det känns inte bra med så många flyttade matcher! Om ett lag inte kan spela på utsatt datum har motståndarlaget rätt att välja att vinna med 5-0 på wo om man inte kan spela på ett annat datum. Det alternativet erbjuds alltid, men de flesta vill ju spela :-)

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info