Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 februari 2015 15:05 av Cantona

Fotboll

Instämmer helt och hållet med Fernandos önskemål om de finns möjligheter till de. Vi hade svårt att få ihop folk till förra årets matcher. Kämpa!

10 februari 2015 11:29 av Fagge

Rinkbandy

Omg. 12 och 13 har bytt plats pga sportlovet. Kolla spelschemat ...

9 februari 2015 10:56 av Fagge

Re:Fotboll

Vi vet inte från år till år var eller när vi får spela tyvärr! Vi får det som blir över om man ska förenkla det hela... Korpen sitter med när det fördelas plantider men får välja sist (efter alla andra föreningar som har fotboll på schemat).
Ibland går det att göra en "deal" med något lag men oftast inte. Korpen kommer endast före privatpersoner som vill boka. Korpen har ett förslag som vi lägger varje år men det går sällan igenom. Vi lyssnar på spelarnas önskemål innan vi lägger förslaget!

5 februari 2015 22:56 av Fernando

Korpfotboll 2015

Tja! Vad är planen för sommarens korpfotboll. Vilka dagar är det som det kommer att spelas på? Dessvärre funkade det inte för oss att ha ett lag i somras då det spelades på söndagar. Om man får lägga ett önskemål så är det gärna vardagar efter 19-20 eller helger efter 18:00.

5 februari 2015 11:36 av Fagge

Domare

Stort tack till de domare som hoppade in med kort varsel och dömde igår. Ordinarie domare blev akut sjuk och fick uppsöka sjukvård. Åter igen - stort tack!

30 januari 2015 17:05 av Fagge

Rinkbandy

Återigen är det ett lag som inte har haft med sig domaravgiften! Domaren i onsdags blev lovad att avgiften skulle swishas in dagen efter. Inte ens detta klarade dom av! Korpen har fått lagt ut från sin kassa. Nu blir vi tvungna att göra något åt detta : Betala före match annars blir det ingen match och motståndarna vinner på wo!

30 januari 2015 16:58 av Fagge

Innebandy

Vi vill inte att några få spelare ska förstöra för dom som sköter sig .De som känner sig träffade borde ta sig en funderare och rannsaka sig själva! Blir det ingen förändring kommer det att bli konsekvenser. Korpen har rätt att stänga av spelare och även lag från fortsatt spel i vår korpserie. Hoppas verkligen inte att det ska behövas!

30 januari 2015 11:02 av Fagge

Innebandy

Det finns ett par lag som verkar ha missförstått Korpens tanke med denna verksamhet! Man får inte bete sig hur som helst! Korpen har fått klagomål från motståndarlag,domare och publik.Tanken från Korpens sida är att man ska spela för att det är roligt och för att få lite motion.Den sociala biten är också viktig (att träffa lagkamraterna och umgås).Det är inte ovanligt att man knyter kontakter med likasinnade, alltså även motståndare.När matchen är slut ska man väl kunna prata med varandra eller?

29 januari 2015 11:47 av Fagge

Bordtennis, kvalspel

Eftersom ett lag hoppade av i div. får det följder för kvalspelet. Det blir så att lag fem (det som kom sist i div.1) får kvala mot de FEM bäst placerade i div.2. Sista laget i tvåan får kvala mot de FEM bästa i div.3 och det sista laget i trean får kvala mot de FEM bästa i fyran. Detta för att fylla kvalgrupperna med sex lag. Endast lag sex och sju i div.4 har spelat klart för säsongen. Sprid gärna ut detta  ...

27 januari 2015 11:49 av Fagge

Appen

Appen fungerar väl lite sisådär ... Nästa säsong när Lag TA (dataprogrammet) fungerar som det ska kommer resultaten från samtliga sektioner att kunna redovisas som det är tänkt :) Just nu får man bara fram information från fotbollssäsongen 2014 och lite annat smått och gott. Vill man ha reda på resultat och tabeller får man gå in på hemsidan!

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: korporation@outlook....

Se all info