Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 juni 2011 12:02 av Fagge

Uppförande

Är det okey att skriva Rasist gubb fitt jävel ?
Hopas att det här tjafset upphör, det hjälper inte Rysskens pojkar...

9 juni 2011 11:49 av Fagge

Re:SKAM MÄNNISKA!

Jag inte är rasist! Detta har absolut inget med saken att göra! Jag har både sett och hört killen i fråga i samband med matchen mot Jack&Cola. Han kanske inte betedde sig sämre än någon annan, vem kan bedöma det? Det är INTE jag som har skrivit att han hetsade sina spelare till att spela som idioter,det är ett inlägg från SIF´s hemsida! För att vara på säkra sidan har Korpen sagt att BARA SPELARE från Rysskens får vara på/bredvid plan under match. Han får gärna sitta i publiken i fortsättningen!

9 juni 2011 02:18 av Fotboll

SKAM MÄNNISKA!

Christer! Varför blev deras tränare avstängt för? Har du problem folk med utländska bakgrund? Varför blir han portad för? Men varför inte resten av laget? (Vissa). Varför skriver du att han "hetsade sina spelare till att spela som idioter" Vart har du beviset? Det var 100 st som stod vid deras lag och skrek åt domaren! Men varför blir just han portad för gott och för ingenting men resten är kvar och har det roligt?? Bråket som höll på att startas var det hans fel också? Rasist gubb fitt jävel!

9 juni 2011 02:06 av Publik från Serie start

SKÄMS!!!

Ett meddelande till Fagge! Rysskens pojkar "tränare" (som jag har sett, bedömt och har hört i efterhand) är att han har blivit oskyldigt dömd! Att även porta deras tränare är ju nog kränkning om du visste det Christer! Vad är anledning till att han ska försvinna? Stör färgen dig? Han är den enda i laget som har blivit portad för ingenting! Han gjorde knappt något, endast att han var där och stötte sitt lag på ett bra sätt!

8 juni 2011 11:35 av Fagge

Varning

Korpen har beslutat att ge Rysskens pojkar en chans till. Ett av kraven är att "tränaren" försvinner och att man endast har spelare i anslutning till fotbollsplanen. Ev. publik kan vi inte förbjuda, men det vore ju bra för laget om dom uppförde sig väl i fortsättningen. Tre spelare är avstängda, en i tre matcher! Laget har fått en skriftlig varning! Hoppas att det var en engångshändelse! P.S. Laget har bett alla inblandade om ursäkt för sitt agerande!

8 juni 2011 11:26 av Fagge

Svar på inlägget

7 juni 2011 11:59 av Andersson
KORPEN
Ang ett tidigare inlägg här på Diskutera.
Rysskens pojkar och deras mindre goda "uppträdande" handlar om ett KORPLAG.
Alltså inget SIF lag.
Om det sen är så att någon / några har SIF kläder på sig är det givetvis väldigt olyckligt, och om någon fortfarande är "aktiv" inom SIF ska vi givetvis ta tag i det !

8 juni 2011 11:24 av Fagge

Kopia från SIF´s gästbok

1 juni 2011 22:02 av Trogen SIF
Rysskens Pojkar
Dags att SIF styrelsen tar och ser över vad de är för ungdomar ni har med i SIF egentligen "Lagledaren" i 'Rysskens Pojkar', en ung mörkhyad kille står och vrålar 'döda, kötta, ha ihjäl dom, döda dommaren' och hetsar sina spelare till att spela som idioter.
Det är så att man skäms när man ser hur han drar SIFs träningsoverall (dvs SIFs färger) i smutsen och skämmer ut våran stolta förening.
Jag säger bara fy fan för Rysskens Pojkar och deras

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info