Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 juli 2012 11:59 av Fagge

Domare

Många synpunkter på domarna! Finns det någon som vill gå en domarkurs? Korpen betalar! Eller finns det kanske någon/några spelare som har domarkort och kan tänka sig att döma? Alla intresserade ombedes höra av sig! Det är brist på domare...

16 juli 2012 09:34 av Martin Olsson

Re: Tänker vidare....

Att domarna inte är där för att bedöma hur ni spelar är ju helt riktigt, men det gäller ju åt andra hållet också. Spelarna är INTE där för att bedöma hur domaren dömer. Den uppgiften ligger på den ansvarige för domarna.

Sedan kan man inte inbilla sig att det är ok att vräka ur sig vad som helst mot domaren bara för att man är en fotbollsspelare i "stridens hetta", och sedan tro att allt är glömt efteråt. Så enkelt är det inte. Man måste ALLTID stå för det man säger. Även under en fotbollsmatc

15 juli 2012 10:06 av Carlo Örtoft

Tänker vidare....

Domaren är ju inte där för att bedöma hur vi spelar,utan en neutral person som ska se till att vi spelar efter regelboken.Vi är inte enskilda personer när vi är där, utan spelare och domare som representerar var för sig.Alltså,det är inget personligt.Fotbollsspelare är nog de mest korkade som går i ett par skor-på plan alltså-allt är orättvist,gnäller,skäller,filmar,letar och skaffar fördelar,listan kan göras lång. Efteråt skakar vi hand,spelare och domare,det är då vi är enskilda individer.

6 juli 2012 14:46 av Christian

Bra Tanke!

Istället för att klaga så förtjänar de beröm. Inte många som orkar och vågar ställa upp som domare i korpen. Det är ju trots allt en nödvändighet för att matcherna överhuvudtaget ska bli av.. Jag ser fram emot många härliga och svettiga säsonger, bra jobbat!

3 juli 2012 13:40 av Peter

Tänkvärt?

Tänk om domarna skulle kapa oss för varenda felpassning, snedskott och missad målchans vi lyckas med varje match?
Måste ju vara bättre att vi allihop, spelare som domare, försöker ha en bra attityd till varandra och faktiskt köper att det blir fel litet då och då.
Vi kommer ju faktiskt för att spela fotboll och ha litet kul.
Risken är att vi inte har den möjligheten om det inte finns någon som sätter pipan i mun och blåser igång oss.
Väl mött till andra halvan alla "korpare" :)<

26 juni 2012 12:03 av Fagge

Spelschema höst

Nu har jag fått uppgifterna från Högbo AIK gällande höstens matcher. Jag kommer att skicka ett spelschema till samtliga kontaktpersoner samt lägga ut ett på hemsidan! Högbo tränar på tis-och torsdagar och spelar ibland hemmamatcher på måndagar. Det innebär att vi får spela mån,ons och/eller fredagar i höst!V.31 spelar vi onsdag och torsdag(Högbo har hemmamatch på mån. och tränar tis. och fre.)

25 juni 2012 11:05 av Fagge

Re: Domare.

I vanliga fall brukar vi ha en upptaktsträff med domarna, den blev av många olika orsaker inte av i år. Domarna använder sig av samma regelbok med lokalt anpassade regler för Korpen Sandviken. Några domare har lång utbildning och mycket erfarenhet, några är nya... Jag ska försöka att ordna en domarträff innan höstens matcher och prata igenom detta!

23 juni 2012 16:38 av Kenny

Domare.

Jag kan hålla med om att domarna inte varit 100% i år, jag tycker inte dom varit dåliga, utan mer att dom två vi haft har varit VÄLDIGT olika. den ena får man göra lite som man vill för och den andra blåser för allt. själv tycker jag att det blir svårt att förhålla sig till domaren då. Diskussionen borde nog gå mellan domarna om vad man blåser för och inte. vilket man tar hårdare på osv. tror det skulle bli enklare att som spelare kunna förhålla sig till reglerna då.

23 juni 2012 11:43 av Fagge

Re: Gjorde rätt?

Hur mycket skit får man kasta på en domare? Om spelarna koncentrerar sig på att spela och överlåter resten åt domaren brukar det fungera! Har man synpunkter på en domarinsats kan man sköta det på ett mer civilicerat sätt! P.S. Jag kommer i fortsättningen att ta bort inlägg utan avsändare!

20 juni 2012 23:52 av Gjorde rätt?

Ne

Drömmer den där dommaren igen så är det en stor skandal. Inte första matchen han är urusel! Okej att korpen är en amatörliga, men man betalar en större summa pengar, då ska det inte behöva anordnas på det här viset. Hoppas inte fler lag blir behandlad så här

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info