Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 juli 2012 13:40 av Peter

Tänkvärt?

Tänk om domarna skulle kapa oss för varenda felpassning, snedskott och missad målchans vi lyckas med varje match?
Måste ju vara bättre att vi allihop, spelare som domare, försöker ha en bra attityd till varandra och faktiskt köper att det blir fel litet då och då.
Vi kommer ju faktiskt för att spela fotboll och ha litet kul.
Risken är att vi inte har den möjligheten om det inte finns någon som sätter pipan i mun och blåser igång oss.
Väl mött till andra halvan alla "korpare" :)<

26 juni 2012 12:03 av Fagge

Spelschema höst

Nu har jag fått uppgifterna från Högbo AIK gällande höstens matcher. Jag kommer att skicka ett spelschema till samtliga kontaktpersoner samt lägga ut ett på hemsidan! Högbo tränar på tis-och torsdagar och spelar ibland hemmamatcher på måndagar. Det innebär att vi får spela mån,ons och/eller fredagar i höst!V.31 spelar vi onsdag och torsdag(Högbo har hemmamatch på mån. och tränar tis. och fre.)

25 juni 2012 11:05 av Fagge

Re: Domare.

I vanliga fall brukar vi ha en upptaktsträff med domarna, den blev av många olika orsaker inte av i år. Domarna använder sig av samma regelbok med lokalt anpassade regler för Korpen Sandviken. Några domare har lång utbildning och mycket erfarenhet, några är nya... Jag ska försöka att ordna en domarträff innan höstens matcher och prata igenom detta!

23 juni 2012 16:38 av Kenny

Domare.

Jag kan hålla med om att domarna inte varit 100% i år, jag tycker inte dom varit dåliga, utan mer att dom två vi haft har varit VÄLDIGT olika. den ena får man göra lite som man vill för och den andra blåser för allt. själv tycker jag att det blir svårt att förhålla sig till domaren då. Diskussionen borde nog gå mellan domarna om vad man blåser för och inte. vilket man tar hårdare på osv. tror det skulle bli enklare att som spelare kunna förhålla sig till reglerna då.

23 juni 2012 11:43 av Fagge

Re: Gjorde rätt?

Hur mycket skit får man kasta på en domare? Om spelarna koncentrerar sig på att spela och överlåter resten åt domaren brukar det fungera! Har man synpunkter på en domarinsats kan man sköta det på ett mer civilicerat sätt! P.S. Jag kommer i fortsättningen att ta bort inlägg utan avsändare!

20 juni 2012 23:52 av Gjorde rätt?

Ne

Drömmer den där dommaren igen så är det en stor skandal. Inte första matchen han är urusel! Okej att korpen är en amatörliga, men man betalar en större summa pengar, då ska det inte behöva anordnas på det här viset. Hoppas inte fler lag blir behandlad så här

20 juni 2012 16:05 av Fagge

Avbruten match

Tråkigt slut på matchen mellan KRIM-Rysskens pojkar! Matchen bröts helt korrekt av domaren när KRIM hade för få spelare kvar på plan (3 gula kort). Vid det tillfället ledde KRIM med 2-0!
Efterspelet var inte acceptabelt, KRIM har fått en avstängning och en skriftlig varning! Hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse...

20 juni 2012 14:41 av Carlo Örtoft

Högmod

Bra inlägg Macke! Det är aldrig fel att rannsaka sig själv och visa ödmjukhet både i med och motgång. Ni får ta nya tag till nästa match;) För övrigt borde alla som uttalar sig på den här sidan uttrycka sina åsikter i sitt eget namn och inte i lagets, mina lagkamrater har kanske inte samma åsikt som jag själv. Alltså! Positiva yttringar i lagets namn, gnället och bitterheten får jag stå för själv. Mvh/Gnälligaste gubben i Barrsätra

20 juni 2012 11:59 av Macke

KRIM

Lite väl heta var vi,vi kan bara skylla oss själva och inte något annat! Bara o suga på sura karamellen och ta nya tag och framför allt visa upp våra bra sidor:)
Fagge och domarna gör sitt bästa och dom gör det bra,självklart kan det bli fel ibland men det är mänskligt! Skål o fortsatt trevlig fotbollsäsong!

19 juni 2012 21:41 av KRIM....

Toppmatch?

Undra om russ pojkarna är glada över en vinst om WO idag om man ser till hur matchen såg ut?:) Inte så mycket att bry sig om, det här är absolut inget toppgäng. Måste ändå va lite tungt att få en vinst på det här viset och veta att man igentligen förlorat?

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: This is a mailto link

Se all info