Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information/Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information/Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 maj 2016 12:22 av Fagge

Benify

Jag tar med mig ett kvittensblock och skriver ut kvitton till de som vill ha... Nema problema!

27 maj 2016 12:19 av Fagge

Inloggning av spelare

Detta verkar ta tid! Vi kan köra igång ändå eftersom man alltid lämnar en laguppställning före varje match där man fyller i namn och personnummer. Kan hända att det blir klart idag sa min kontakt på Svenska Korpidrottsförbundet :-) Hoppas alla har full koll för vi kör igång denna helg. Har ni frågor kontaktar ni er kontaktperson först, kan inte han svara kontaktar ni mig :-)
Jag kommer att vara på plats på lördag och söndag. Hjärtligt välkomna!

27 maj 2016 12:11 av Fagge

Betalning

Nu verkar det som alla lag har betalat :-) Vissa lag har samlat ihop hela summan och betalat för hela laget. Vissa har betalat var för sig, båda sätten går lika bra. Lite enklare dock med det första alternativet. Nu har jag några spelare som betalat och glömt skriva vilket lag dom tillhör men det löser vi så småningom... Detta extrajobb hade jag sluppit om alla hade betalat i tid (13/5) :-(

26 maj 2016 15:19 av Fagge

Information

Om ni har frågor ang. fotbollen fråga gärna er kontaktperson/lagledare. Det är till dem jag mejlar all information... Har de inte svar så går det naturligtvis bra att kontakta mig :-)

26 maj 2016 11:30 av Fagge

Fotboll

Nu börjar jag bli lite orolig! Fyra lag har inte betalat. Hur har ni tänkt? Om ni vill betala med faktura måste ni meddela det. Det skulle ha varit betalt den 13/5. Har man inte betalat eller meddelat att man vill betala med faktura före den 27/5 får man inte vara med! Har skickat mejl till samtliga kontaktpersoner. Ni som läser detta kan väl fråga er kontaktperson om han har betalat?

25 maj 2016 10:35 av Fagge

Re:regler

Ska leta på reglerna och mejla dem till alla kontaktpersoner. På fotbollsförbundet finns det generella regler för 7-manna MEN Korpen får göra lokala avvikelser och det har vi gjort på ett par punkter. En folder med allmänna uppgifter om vad Korpen Sandviken erbjuder är i tryck och det är tänkt att den ska delas ut i samband med första matchen. Det var tänkt att den skulle delats ut före men det har uppstått problem med tryckningen...

24 maj 2016 21:59 av Marko

Regler

Hej! Finns det någon bra länk till gällande regler i korpen? Hur mycket är domaravgiften?

24 maj 2016 13:13 av Fagge

Fotboll

Nu har jag fått in samtliga uppgifterna på kontaktpersonerna. Saknar fortfarande betalning från en del och tröjfärg. P.S. Numrering på matchställen får göras hur som helst (behöver inte vara tryckt). Det viktiga är att domaren kan se numren. Sista betalnings datum har gått ut för länge sedan! Har man inte betalt före första matchen får man inte spela! Betalning görs via BankGiro, ingen kontanthantering förutom till domarna (alla domare har iofs swish). Avvakta med anmälning av spelartruppen.

23 maj 2016 14:02 av Fagge

Fotboll

Nu saknas bara uppgifter på kontaktpersonerna i Systembolaget och Lokomotiv Sandviken... P.S. Alla lag har inte anmält tröjfärg. Inloggning av spelarna i laget väntar vi med någon dag till...

23 maj 2016 04:05 av Lokomotiv Sandviken

Maildtes

Skicka till This is a mailto link

 

 

Postadress:
Korpförening Sandviken - Korpen
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Besöksadress:
Arena Jernvallen, Sätragatan 15
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: 026250170
E-post: korporation@outlook....

Se all info